mont Admin
Број на мислења : 199 Join date : 2010-02-06
| Предмет: Кое е вашето омилено годишно време и зошто Пон Фед 08, 2010 8:25 am | |
| Лето -- Бидејќи сме на распуст,бидејќи одиме на одмор и пливаме,најмногу бидејќи може да се плива надворр
Зима -- Заради снегот (кога го има) и заради по-ладното време
Пролет -- Заради зеленилото и убавите мириси на липа итн.,пролетни прошетки,први мај (излет),мај брдеј...
Есен ми здодеа више есен па есен | |
|
Janny*
Број на мислења : 10 Join date : 2010-02-08
| Предмет: Re: Кое е вашето омилено годишно време и зошто Пон Фед 08, 2010 8:29 am | |
| Лето-дека ќе си пливам во Езеро во мојот Охрид! | |
|
LaliEsposito
Број на мислења : 265 Join date : 2010-02-06 Age : 27 Местолокација : Со лали и пит надвор од земјаваа
| Предмет: Re: Кое е вашето омилено годишно време и зошто Пон Фед 08, 2010 8:29 am | |
| лето-бидејки сме на распуст и одиме на пат обично пролет-бидејки тогаш ми е роденден | |
|
Monna
Број на мислења : 250 Join date : 2010-02-06 Age : 27
| Предмет: Re: Кое е вашето омилено годишно време и зошто Нед Фед 14, 2010 7:32 am | |
| Лето: Бидејќи е топло,одиме на одмор,сме на распуст и тогаш ми е роденден! Пролет: Бидејќи е убаво,свежо,растат цвеќиња(мирисите на цвеќињата),расте трева и е многу пријатно и убавко! - LaliEsposito напиша:
- Есен ми здодеа више есен па есен
И мене исто,кога беше есен,наставничкава кога ќе ја спомне,мене ми се лоши! :suspect: | |
|
Sponsored content
| Предмет: Re: Кое е вашето омилено годишно време и зошто | |
| |
|