Бисериии
на наставници,ученици..вас секако... :D :D :D
Леле се скинав од смеење..а па на англиски требаше да се носат слики од кога сме биле бебиња и јас донесов една убава онака у позадина плаво,јас со фустанче и машна на глава и овие викаат дека на машко сум личела и после морав на лист да им покажувам дека не сум машко,пишуваше: I'm not a boy!
А јас и другарка ми Симона,Мони ја викаме и на голем одмор идеме во хол трчаме,си збориме,се смееме,со другарка ми Ники си зборимее и само се враќаме,ја ќе се помо*ав и отидовме до ВЦ и се враќаме гледаме затворена вратата од училна.....коа не фати страв ќе заплачевме..и само отвараме врата и наставничката зјапа у нас..леле и мене панталоните пау ми се спуштија и одам и се местам цело време....леле среќа што ништо не ни рече
Леле дечки како сум се зезналаааа...стоиме пред школо и си збориме нешто со Никица и само другарка ми Матеа вика симона,симона на Деа(другарки сите што ги спомнувам) и јас незнаев на кого му се обраќа и викам на цел глас Шо е мори? И само Матеа се насмевнува и вика Довидување наставничке....леле коа поцрвенев...ама незнам дали ме чу...дај боже ако ме чула да заборави до понеделник..ама почнавме :D :D :D